Nyheter

Nu är den här!

Tisdag 16 augusti

Nu har den nya uppdateringen av iPhone-appen släppts. Nu ska ni som tidigare haft problem med att starta upp appen för första gången få allt att fungera felfritt. Uppdatera när som helst på AppStore. Gillar ni den nya versionen så får ni gärna ge ett bra betyg och skriva några rader också  

Läs hela nyheten

Vänta med att uppdatera!

Tisdag 9 augusti

Det finns nu en ny uppdatering av iPhone-appen MEN VÄNTA gärna med att uppdatera då vi har hört att den strular på vissa iPhones. En ny uppdatering kommer inom kort. Vi är ledsna för detta.  

Läs hela nyheten

Nya program!

Onsdag 27 juli

Hoppas att ni har en bra sommar. Nu har vi lagt upp nya filmer på Miniteve. Kolla in dem på fliken ”Nya program”!  

Läs hela nyheten

Sopiga program!

Onsdag 22 juni

Det är många som har väntat på detta så det är med glädje vi nu berättar att ni kan titta på fem helt nya program om sopbilar. Hoppas att ni gillar dem! Stort tack till Johan, Roger och Kim på SRV för all hjälp!  

Läs hela nyheten

Uppdatering!

Onsdag 25 maj

Nu har vi släppt en uppdatering av Miniteves app både till iPhone och iPad. Vi har fixat buggar och förbättrat prestandan. Gå in på AppStore och uppdatera gratis redan nu!

Läs hela nyheten

Miniteve till iPhone och iPad!

Måndag 16 maj

Nu kan du ta med dig Miniteve vart du än går. Ladda ner Miniteves app på din iPhone eller iPad så kan du och ditt barn få en mysig utvecklande stund tillsammans, när ni vill och var ni vill. I väntrummet, på bussen eller i solstolen i trädgården.

Läs hela nyheten

Larmet går!

Måndag 4 april

Vilka brandmän! Så fantastiskt trevliga och hjälpsamma var de på Östermalms brandstation när vi var där och filmade. Det kommer bli några riktigt bra program där du bland annat kan se när brandmännen rycker ut.  Missa inte detta här på Miniteve! Tack till Anders, Lasse, Håkan och lille Ludvig!        

Läs hela nyheten

Tack för en fantastisk första vecka!

Söndag 27 mars

Vi är överraskade men självklart väldigt glada över att det är så många som har varit inne på Miniteve den här första veckan. Tack också för alla bra tips och önskemål, det är verkligen ovärderligt för oss.    

Läs hela nyheten

Vilken start!

Tisdag 22 mars

Vad kul att det redan nu har varit så många som har besökt Miniteve, och tack för all positiv feedback. Fortsätt gärna att höra av er med era tankar och åsikter, det är väldigt nyttigt för oss. Vi gör ju Miniteve för er föräldrar och era barn. Vi hörs snart igen!

Läs hela nyheten

Farbror polisen

Lördag 19 mars

Igår var vi på polisstationen och träffade en massa trevliga poliser. Vi fick åka i en polisbil tillsammans med Johan som var fantastisk framför kameran. Det kommer bli några riktigt bra program. Håll ögonen öppna så får ni snart se snabba polisbilar här på Miniteve. Tack polisen för all hjälp!

Läs hela nyheten

Äntligen är vi igång!

Onsdag 16 mars

Vi hoppas att du och ditt barn kommer att trivas här och att ni hittar program som passar just er. Titta runt tillsammans och känn efter, vi tror att ni kommer att gilla det. Miniteve är till för dig och ditt barn, så har du frågor, tankar eller önskemål på vad du mer skulle vilja […]

Läs hela nyheten